mandag den 4. juli 2016

Den nemme løsning

Herhjemme hos os er der mega meget "Run" på for tiden.

Divaen glæder sig rigtig meget til skolestart midt august, der er virkelig sket meget med hendes udvikling de sidste par måneder og så er hun blevet en anelse for flabet over for hendes MOR, hun trænger vist snart til nye udfordringer. Der bliver øvet på alfabetet og så elsker hun at løse små skoleopgaver vi har købt til hendes hos boghandlerene.Den Lille, det er altså Ella vi snakker om, for bloggen er jo opkaldt efter mine piger, jeg går stadig med tanke om bloggen skal skifte navn, men jeg kan ikke helt blive enig med mig selv.
 Ella fylder 3 år her d. 18 juli, så hun har haft første dag i børnehaven i dag, som heldigvis gik over al forventnig, nu venter jeg bare på hun bliver rigtig træt, som alle forældre med et børnehavebarn snakker om😉
Dem der kender Ella ved at hun har krudt i numsen. Hun er en pige med meget stærke meninger og gå-på-mod, for en måneds tid siden instirede hun på at hun ikke ville bruge ble længere, vi har ellers snakket om det mange gange det sidste halve år, men vi har ikke følt Ella var klar til det, hvilket jeg bestemt heller ikke mente at hun var, denne gang, men selvfølgelig skulle det da prøves. Der var et par uheld de første par dage, men nu går det faktisk rigtig godt.Aske er ved at komme sig ovenpå hans asmatisk bronkitis og har udhvilket sig meget de sidste par uger. Han runder snart de 6 måneder og kan trille begge veje, smiler, griner og er begyndt at spise rigtig mad. Han gider ikke rigtig det der med grød, han vil hellere have lidt at tygge på, så nu skal jeg snart til at tænke kreativt.Pigernes far, altså min mand har fået nyt arbejde, hvilket betyder at han har fri hver evig eneste weekend, kun med få undtagelser, hvilket vi er rigtig glade for, tilgengæld kommer han til at arbejde aften flere gange om ugen. 

 Aske sover kun meget korte lurer i løbet af dagen, helst kun 30 minutter ad gangen, hvilket betyder at jeg er ret udkørt og har knap så meget overskud, som jeg gerne ville ønske, der er ellers masser af huslige pligter med 3 børn og en mand i huset.

Nu når overskudet ikke er så stort, så er jeg altså mega taknemlig for at der findes så mange forskellige nemme og ikke mindst sunde muligheder for stadig at få lækker mad, bragt til døren.
Jeg har før skrevet om et koncept lige HER, jeg tror faktsik det er et af mine mest læste indlæg, så derfor, vil jeg gerne dele lidt mere med jer, når vi har prøvet det af et stykke tid. Maden kommer forresten fra kokkens hverdagsmad.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

har i brug for at komme i kontakt med mig, kan i altid sende mig e en mail: Divaenogdenlille@gmail.com