onsdag den 23. oktober 2013

10 år!
Hold nu op!! I dag er det 10 år siden manden og jeg blev kærester. Tiden flyver jo bare afsted. Vi plejer somsådan ikke at gøre noget specielt ud af årsdage, det har vi  heller ikke  rigtig gjort i dag.

Dagen har været rigtig hektisk, manden har haft fri i dag, men måske et ligelovligt stramt program. Jeg startede ud med et frisørbesøg kl 8:00 i morges, derefter skulle vores "lille" Gizmo til dyrelæge, for 14 dages tid siden fik han nemlig et sår i øjet - det skulle der tjekkes op på, derudover har han fået en eller anden form for allergi vi også skal have styr på. Så det blev en ret dyr omgang.
Efter dyrelæge besøget var det min tur, jeg skulle til tandlægen i Sønderborg og have lavet et hul :-( øv, hvor jeg hader de der tandlægebesøg, men man kan jo desværre ikke komme uden om.

Efter et veloverstået besøg hos tandlægen tog vi en shoppingtur i det nye center Borgen, jeg fandt et rigtig fint outfit fra Selected til på lørdag, hvor min gode veninde skal giftes <3 (billederne af outfittet, får i en anden dag)

Vil da også lige vise en super fed gave, jeg har fået af manden i dag. Han har helt selv fundet gaven og valgt farver. Den siddet lige i øjet - passer perfekt i farverne til det billede vi har i stuen. 
Behøver jeg sige jeg føler mig godt forkælet :-)

Serien er fra HAY og hedder kaleido, de kan købes  i alverdens farver og størrelser med priser fra 79 kr.  


Denne fede blazer fik jeg shoppet til outfittet på lørdag, kjolen og halskæden, må i have tilgode til en anden god gang :-) 
Strikken var jeg så heldig, at manden havde med hjem til mig, for 14 dages tid siden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

har i brug for at komme i kontakt med mig, kan i altid sende mig e en mail: Divaenogdenlille@gmail.com