lørdag den 10. december 2016

Store ændringer på Bloggen!

Jeg har blogget on/off i godt og vel 3 år. Lige fra start af har jeg ikke været helt tilfreds med den platform jeg havde bloggen på., men jeg har bare ikke helt kunne hitte ud af hvad eller hvordan og hvorledes det skulle foregår med en udskiftning.
Det er desværre ikke blevet til så mange indlæg fra min side af, det sidste årstid- men jeg vil gerne gøre det helt klart, at det ikke har været fordi jeg ikke har haft lyst,, men tiden har bare ikke rigtig været til det. Der er ret meget at se til, når man har 3 børn på under 6 år,
Derudover sover Aske kun 30 minutter ad gangen om dagen, hvilket betyder at han er træt det meste af tiden. Vi har sat en hel masse i værk på den fronten, b.la. har han været en tur forbi kiropraktoren,, i næste uge skal han en tur til zoneterapi og han er blevet henvist til fysioterapi gennem dagplejemoren. Men indtil nu, er han altså bare sund og rask og har måske bare brug for lidt ekstra tryghed.
Tilbage til det med bloggen, det sidste halve år har jeg gået og grublet over, hvordan og hvorledes, om bloggen skulle fortsætte elle rom jeg skulle tage en pause eller lukke den hele ned. De 3 år som jeg har haft bloggen, har været benhårdt arbejde, det jeg har villet opnå med bloggen, føler jeg endelig er ved at ske nu. .De sidste par måneder har jeg nemlig haft ualmindeligt mange sidevisninger, så det vil jeg gerne takke Jer læsere for, jeg er dybt taknemlig, uden jer, havde det hele været meget kedeligere. blog.
En ting jeg også har gået og grublet en hel del over, har været mit blognavn., det har jo fulgt mig gennem de sidste 3 år, jeg føler virkelig at det klinger godt, men det var også før vi overhovedet besluttede os for at Aske skulle komme til verden, nu er det lidt som om at han ikke er en del af bloggen, så derfor var det oplagt at skiftenavnet ud i samme ombæring, når nu jeg skulle skifte platform - Bloggen hedder derfor nu: Divaen samt De Små, det betyder at der ikke kommer mere på denne blog, jeg håber i vil følge mig på min nye platform :-)Jeg håber I kan lide navnet og vil tage rigtig godt imod min nye blog,, selve bloggen vil komme til at være i samme stil, som den altid har været, dog vil den nok være lidt nemmere at finde rundt på.
Husk I også kan følge mig på Facebook og Instagram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

har i brug for at komme i kontakt med mig, kan i altid sende mig e en mail: Divaenogdenlille@gmail.com