tirsdag den 3. december 2013

Test af Knorr

Jeg har gennem de sidste 2-3 uger testet Knorr bouillon, når jeg har lavet mad. Jeg må sige at jeg er positivt overrasket. 
De er virkelig velsmagende. Har prøvet både okse og grøntsags. 
Jeg har altid bare købt bouillon fra de billige mærker, da jeg ikke troede der var en smagsforskel, men det er der i høj grad. 
Jeg har anvendt bouillonen på måder, jeg aldrig har prøvet før. Bla. Til marinade jeg har brugt til kylling, har også brugt det i kogevandet til pasta. Det giver en rigtig god smag. 
Jeg har lavet grøntsagsuppe, kartoffel-porresuppe, karry/thai suppe, kødsauce osv. 
#knorrbuzz#bouillon#hvaderpåmenuen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

har i brug for at komme i kontakt med mig, kan i altid sende mig e en mail: Divaenogdenlille@gmail.com