søndag den 17. maj 2015

Bryllup

I lørdags var vi til bryllup hos mandens bror. Det var en rigtig hyggelig dag. De skulle vies på rådhuset og så var der efterfølgende fest på Kværs kro. Vi havde pigerne med, men havde aftalt med min far, at de skulle hente dem tidligt på aftnen, så pigerne kunne komme hjem i seng og vi kunne få en sjov aften... Mandens aften blev måske lige en anelse for sjov :-)

Hvorfor er det lige, at efter man har fået børn, bliver ens eget tøj ikke så vigtigt. Jeg fandt en gammel kjole i skabet og et par stilletter, som jeg har haft på før og ved du hvad? Jeg var faktisk ok tilfreds.

Men pigerne derimod, skulle have lidt nyt tøj, jeg havde bestilt en denimjakke til dem hver, lige i sidste øjeblik, så meget typisk mig. Jeg hentede dem samme dag, vi skulle til bryllup og de var selvfølgelig begge for store:-( 


så fik mor her, stress.  Heldigvis fandt jeg hurtig en løsning i den lokale H&M.  

Divaens kjole er fra littlePieces og købt hos Minebørn, en nyåbnet webshop, med den allerbedste betjening. 


Sandalerne Er fra En fant, iøvrigt et mærke som vi er blevet ret vilde med herhjemme, ihvertfald når det gælder fodtøj.


Divaens fine hårbånd er fra toriashop, som du finder her: Facebook. Hun har et rigtig lækkert udvalg, både af hårbånd, sløjfer og hårpynt. Ellas kjole er en jeg har købt på en salgsside, den er fra Name It.


 Sandalerne er også fra En Fant, cardigans er fra H&M og strømpebukserne er bare fra Føtex. (De var de eneste som havde dem i grå)
Så det endte faktatisk ud med at begge piger blev næsten ens.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

har i brug for at komme i kontakt med mig, kan i altid sende mig e en mail: Divaenogdenlille@gmail.com