fredag den 3. juli 2015

Baby boy!

I onsdags havde vi en tid hos scanningsklinikken i Kolding storcenter. 
Vi havde nemlig besluttet os for, at vi gerne ville vide kønnet på baby og vi kunne ikke vente helt til MD scanningen. 

Så derfor besluttede vi os for, at lave en hyggetur ud af det. Divaen er efterhånden  ved at være så stor og glæder sig rigtig meget til at skulle være storesøster IGEN.  Og hun ville måske kunne forstå lidt mere af det hele, hvis hun fik lov til at være med til scanningen og se hvordan sådan noget foregår. 

Vi kom ind i klinikken og blev mødt af den sødeste snaksagelige dame. Så dette sted kan jeg varmt anbefale. 

Jeg havde selvfølge lige været ude at tisse inden (vidste jeg ikke at man ikke måtte) så damen var lidt i tvivl om vi kunne se kønnet på baby. 

Men hun kunne meget hurtigt fastslå at det er den fineste lille baby boy. 
Og hold nu fast hvor jeg tudede, ikke fordi jeg var ked af det, men mere fordi jeg var så chokket og glad, selvfølgelig. 
Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig vi skulle have en dreng. Jeg var så sikker i min sag, at jeg allerede havde købt noget pigetøj. 

Efter scanningen var vi på Jensens bøfhus og få lidt frokost og kvalitetstid med Divaen. 

Planen var, at vi skulle shoppe lidt tøj til baby, men jeg var simpelhen så forvirret, at vi ikke fik købt andet end 2 bodyer. 

Jeg havde faktisk kun tænkt i pigenavne, men manden og jeg plejer at være ret enige om navne, så jeg tror sørme nok vi allerede har fundet frem til et fint navn til baby;-) 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

har i brug for at komme i kontakt med mig, kan i altid sende mig e en mail: Divaenogdenlille@gmail.com