Til 4. Personer
300 gram jordskokker
200 gram Løg
250 gram Kartofler
2 spsk. Oliven olie
8 dl. Hønseboullion
1 tsk. Muskat
2.5 dl. Fløde
2 spsk. Citronsaft
Salt og peber
150 gram bacon
Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i grove stykker. Pil løget og skær i tern.
Rist grøntsagerne i olivenolie i en gryde og tilsæt hønsefonden- Lad det simre i 20 minutter og tilsæt piskefløde og reven muskat. Lad det simre yderligere 5 minutter til alt er mørt.
Blend suppen og smag til med salt, peber og citronsaft.
Bacon ristes sprødt på en pande og tages op.
Anret jordskokkesuppen rygende varm i 4 varme dybe tallerkener med bacontern.
Rist grøntsagerne i olivenolie i en gryde og tilsæt hønsefonden- Lad det simre i 20 minutter og tilsæt piskefløde og reven muskat. Lad det simre yderligere 5 minutter til alt er mørt.
Blend suppen og smag til med salt, peber og citronsaft.
Bacon ristes sprødt på en pande og tages op.
Anret jordskokkesuppen rygende varm i 4 varme dybe tallerkener med bacontern.
Vil i dele en lækker opskrift med jordskokker med mig? Vi har så mange i haven og trænger til ny inspiration.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
har i brug for at komme i kontakt med mig, kan i altid sende mig e en mail: Divaenogdenlille@gmail.com