mandag den 7. december 2015

37+0 og tasken er pakket!

yep, så rundede jeg de magiske 37+0 for 3. Gang. Jeg kan slet ikke få tiden til at gå.
De sidste mange uger har jeg stresset rundt for at nå alt på min To Do liste, og et lille undskyld til min mand, som er blevet sat i sving med at male, rydde op osv. Men nu er vi altså ved at være klar. Dog kunne det være rart lige at få købt de sidste julegaver og holdt de to sidste omgange fødselsdage inden lillebror kommer til verden, men skulle han komme før det, er han også mere end velkommen :-)
Nu er tasken ihvertfald pakket.

Jeg er så heldig, at jeg har fået lov til at teste en lækker Bystroom taske i samarbejde med Testfamilien.dk og kids-world.dk, tasken hedder Hollie - når jeg har testet den færdig, skal jeg selvfølgelig nok smide et link, så i kan læse mere. Men jeg kan allerede nu sige, at den har en perfekt størrelse og jeg er blevet rigtig glad for den.


I tasken har jeg pakket de ting jeg tænker vi får brug for på sygehuset, selvom jeg venter mit 3. Barn, kommer jeg helt i tvivl om jeg mon har glemt noget, men kan ihvertfald ikke lige se hvad det skulle være. Jeg satser på det hele kommer til at ske ganske ukompliceret og vi kan komme hjem efter kort tid, sådan har det ihvertfald været de andre 2 gange.

Lillebrors første sæt tøj bliver denne lækre heldragt fra NameIt, den er så fin og enkel, det er str. 50 og regner med han sagtens kan passe den, mine 2 piger har nemlig ikke været så store, så tænker heller ikke det bliver tilfældet med lillebror.


I weekenden kom svigermor med lækker hjemmstrik, som også er blevet pakket med i tasken. Jeg er ret vild med tæppet og er sikker på det vil blive brugt meget.
Vesten er så fin til alle de heldragter vi har købt til lillebror og lækkert med matchende sokker.


Vi har heldigvis kun 10 minutters kørsel hjem fra sygehuset, men det er med at pakke de små pus godt ind, derfor har jeg købt den fine fleecedragt fra Phister & Philina, du kan faktisk købe den til halvpris lige HER:, men skynd dig, den er kun tilbage i str. 56.


Jeg har købt en lækker uldhue fra Joha, som jeg satser på han godt kan passe, selvom det næsten altid ender med at små babyer svømmer rundt i for store huer - har i et tip her, modtager jeg gerne et godt råd.


Et par stofbleer har jeg også pakket, de er købt i Bilka og er også det mærke jeg har brugt til mine piger - de holder fint form og farven.


Jeg skal lige have vasket de her lækre svøb fra aiden + anis, men så skal de bestemt også pakkes i tasken. Jeg glæder mig rigtig meget til at tage dem i brug, for de virker super lækre.
Der skal nok komme lidt mere info omkring dem på et senere tidspunkt, det er nemlig nogen jeg skal teste i samarbejde med testfamilien.dk og precioustoy.dk.De fine milepæle kort fra Whitwhite har også fundet en plads i tasken, men ved jo aldrig om det bliver lillebrors første jul den dag eller om vi skal blive et døgn eller to, jeg ville ihvertfald ærge mig, hvis ikke jeg får brugt alle kort.Derudover pakker jeg en dyne og så skal vi selvføgelig huske autostolen og en taske til mor her.Er der andet jeg mangler? 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

har i brug for at komme i kontakt med mig, kan i altid sende mig e en mail: Divaenogdenlille@gmail.com