onsdag den 30. marts 2016

Børn i køkkenet!

Divaen er ved at nå en alder (5 år) ,hvor hun syntes det er rigtig sjovt at være med til at lave mad i køkknet, hendes favorit er dog at bage kager, ligesom Rosa fra Rouladegade og det smitter bestemt af på Den Lille.
For et stykke tid siden, besluttede jeg mig for, at Divaen skulle have en fast dag om ugen, hvor hun skal være med til at bestemme menuen og hjælper til med madlavningen, Den lille følger trop i de 10 minutter jeg kan holde  hendes fokus:-)

I dag stod menuen på pitabrød, en rigtig børnevenlig aftensmad, som pigerne elsker.
Vores køkken er desværre ikke ret stort, så vi tog spisebordet i brug og jeg fandt alle pigernes børneknive frem.Knivene kan købes hos Kitchen4kids, hvor de iøvrigt også har en rigtig fin Knivguide så man kan finde den kniv der passer bedst til barnets alder, erfaring og behov.

Kiddikutter Børnekniven er en af favoritterne hos begge mine piger, den kan fint skære i grøntsager og frugt, med små fine savebevægelser.
Divaen demonstrer på billedet, at den er sikker nok at bruge, for kniven har takker, men ikke af den skarpe slags. Men kan sagtens skære majs, agurk og gulerødder og meget andet. 
WMF sæt, er et fint sæt og jeg kan især anbefale peeleren, Divaen er blevet rigtig god til at skrælle gulerødder med den, endda bedre end jeg. Alle knivene kan tåle at komme i opvaskemaskine på øverste hylde. 
knivene har et ergonomisk greb og er fri for BPA og phtalater.

 

Kinderkitchen Dogknifes sættet er et sæt bestående af 2 knive, en med takker og en uden. Divaen fik dem i julegave af sin moster. Knivene bliver brugt stortset dagligt af begge piger. 
Et stort plus at alle knivene også kan bruges af venstrehåndet, for pt. Er det den hånd Divaen bruger mest. 


Det færdige resultat, måske lidt store stykker grøntsager, men tror bestemt ikke det er knivenes skyld;-) Ingen kommentarer:

Send en kommentar

har i brug for at komme i kontakt med mig, kan i altid sende mig e en mail: Divaenogdenlille@gmail.com