tirsdag den 4. oktober 2016

Natbelysining på børneværelset

Det er efterhånden ved at blive ret tidligt mørkt om aftnen, men det burde vel ikke komme bag på mig, for sådan er det jo hver evig eneste efterår. Mørket har også sine fordele, for jeg kan klart mærke at pigerne er blevet bedre til at finde deres seng om aftnen og ikke mindst til at falde i søvn i rimelig tid, altså imellem 19-20.
Hvornår kommer dine børn/barn i seng til hverdag?

Pigerne har indtil nu delt værelser, de har haft en værelse hvor de sover i og et værelse hvor de kunne lege i. Her på det seneste har de dog ytret, at de gerne ville have hver sit, så den har vi lige skulle tygge på, da vi bor i to plan. Men nu har vi endelig fundet en løsning, så alle er glade. Den lille har fået værelse på 1.salen fordi hun er den, som sover allerbedst om natten, Divaen har fået værelse på samme etage som soveværelset, for det betyder nemlig at hun har plads til et sminkebord, som hun virkelig har ønsket sig i længe. Jeg skal nok vise jer billeder, når vi er kommet lidt mere på plads.

Indeholder Reklame
Nu når pigerne har været vant til de sidste 2 år at sove sammen hver evig eneste nat, bliver det også lidt af en udfordring at skulle sove hver for sig. Derfor prøver vi på at gøre det så trygt og hyggeligt som vi nu kan, det hjælper lidt på det, nu hvor vi har modtaget 2 fine natlamper i gave.
Når nu det så tidligt bliver mørkt er det vigtigt for mine børn, nok mest for Den Lille, at hun har lidt hyggelig belysning at falde i søvn til.
Her har vi altså haft super meget glæde af den søde Tweesty girl natlampen. Den har simpelthen det fineste udtryk og kan lyse 7 forskellige farver. Udover den kan lyse, kan den også spille forskellige melodier. 
Den Lille (Ella) har ret svært ved at falde til ro, når hun skal sove. Hun er en rigtig lille tumling, der er fart over feltet fra tidlig morgen og indtil hun ligger i sin seng om aftnen. 
Melodierne hjælper nemlig Ella med at falde til ro og derfor har hun lettere ved at falde i søvn. 


Lampen koster 449,95 kr. og kan købes hos Babadut, lille Per seng og sanse liv. Den er med genopladelig batteri, hvilket er en fordel, da den bliver brugt en del. Ella kan nemt tage lampen med rundt, når hun f.eks. skal finde vores seng om natten, da den er meget nem at håndterer for hende. Hatten er justerbar og kan endda hænge.

Vi har også brugt projektor lampen meget. Den viser de fineste stjerner, cirkler og måner på loftet, med skiftende farver. Både Ella og Aske har haft meget glæde af den. Den kan spille forskellige melodier fra naturen, såsom vand, fugle og skoven og så har den forskelige lyd og lysstyrker, så man kan tilpasse efter behovet. Musikken slukker selv efter 30 minutter, så jeg har indgået en aftale med Ella om, at når musikken stopper, så skal hun lukke øjnene og falde i søvn, men ofte sover hun længe før det.
Lampen koster kun 249,95 kr. og kan købes hos Babadut og Lilleperseng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

har i brug for at komme i kontakt med mig, kan i altid sende mig e en mail: Divaenogdenlille@gmail.com