lørdag den 26. september 2015

Ikke bare en kuffert!

For omkring 14 måneder siden, fik jeg øjnene op for Trunki kufferten. Vi stod nemlig og skulle en uge til Tyrkiet og i den forbindelse, ledte jeg efter en kuffert til Divaen. I første omgang faldt jeg for det fine design, men det skulle senere vise sig, at den kan bruges til meget mere, end bare en kuffert. 


Jeg vidste ikke lige hvordan vi skulle få det hen i lufthavnen - for hvordan holder man lige styr på en 3,5 årig, en på 1 år, som lige har lært gå, klapvogn og en helveds masse bagage, når man tilsammen kun har 4 hænder? 
Men det skulle vise sig, at det faktisk ikke var så slemt. Manden fik lov at slæbe de 2 store tunge kufferrter (med hjul under) Jeg havde Den Lille i en bæresele på maven, vores håndbagage i klapvognen og Divaen fulgte troligt efter, på hendes Trunki kuffert på hjul. Trunki kufferten fik iøvrigt rigtig mange smil og søde kommentarer med på vejen. Det er sådan en skam, jeg ikke har et billede for tror det så rigtig sjovt ud. I Divaens kuffert havde vi pakket lidt lækre snacks, hygge til flyveturen og alt det legetøj, pigerne fik brug for til hele ugen. Kufferten er lille nok til, at man må medtage den som håndbagage og derfor har den lige ved hånden på hele rejsen. 

Efterfølgende er kufferten blevet brugt til masser af leg og gode stunder herhjemme. Den er blevet brugt til at indeholde alverdens legetøj. Senest har pigerne haft den med oppe i stuen, hvor de har kørt race på dem. 

Lige nu har du muligheden for at vinde en lækker Trunki kuffert på min Instagram profil, du kan deltage loge HER. Der bliver trukket en vinder i aften omkring kl. 20:00. 


Hvis du ikke skulle være så heldig at vinde, kan du se det store udvalg af Trunki kufferter lige HER

1 kommentar:

har i brug for at komme i kontakt med mig, kan i altid sende mig e en mail: Divaenogdenlille@gmail.com